Vipmedia Publishing & Services
Vipmedia Publishing & Services

In de eerste helft van 2022 heb ik stage gelopen bij Vipmedia Publishing & Services. Dit is een uitgeverij die tijdschriften uitgeeft op het gebied van duurzaamheid, tuinen en dieren. Deze onderwerpen sloten goed aan bij mijn interesse in duurzaamheid en de natuur. Als stagiaire Vormgeving was ik onder andere verantwoordelijk voor het maken van promotiemateriaal. Tijdens deze stage heb ik mijn animatieskills verder kunnen ontwikkelen doordat dit medium zich uitstekend leent voor promotiedoeleinden.

 

Moederdagcampagne 2022
Voor de moederdagcampagne van verschillende tijdschrifttitels heb ik deze animatie gemaakt. Doel van de animatie was om een vrolijke sfeer neer te zetten en potentiële klanten warm te maken voor de moederdagactie. Deze animatie is gedeeld op social media kanalen van titels als De Tuin op Tafel, V’GAN en TuinSeizoen en op de website van Vipmedia bij de aanbiedingen.

Liefde voor Groen 2022
Om het aanbreken van het voorjaar te vieren voert Vipmedia Publishing & Services elk jaar de Liefde voor Groencampagne. Tijdens deze campagne kun je voordelig een abonnement afsluiten op de tuintitels van de uitgeverij: De Tuin op Tafel, TuinSeizoen, GroenerWonen en LandIdee. In 2022 mocht ik de animatie hiervoor maken die gedeeld werd op de social media kanalen van deze titels en op de aanbiedingspagina van Vipmedia. In deze animatie worden de welkomstcadeaus (gieter of vogelhuisje) waar je uit kan kiezen als je tijdens deze campagne een abonnement afsluit geïntroduceerd.

Zomercampagne 2022

Met de zomervakantie in aantocht kwam het marketingteam met de zomercampagne op de proppen. Hierin werd ingespeeld op de behoefte om te ontspannen op je vakantieadres, waarbij een tijdschrift van Vipmedia zeer geschikt is. Voor deze campagne heb ik twee animaties gemaakt. Eén om losse bladen te promoten en een abonnee actie, waarbij een abonnement op een tijdschrifttitel gepromoot werd.