Gepersonaliseerde kaartjes
Gepersonaliseerde kaartjes

Persoonlijke kaartjes

Ik ontwerp graag gepersonaliseerde kaartjes. Samen kijken naar wat er in de illustratie komt. Vaak zit er een verhaal achter de illustratie. Ik vind het inspirerend om die verhalen te horen en die om te zetten in een sprankelend beeld.


Het lijkt me gaaf om geboortekaartjes en trouwkaarten te illustreren. Tot nu toe is dat nog niet op mijn pad gekomen. Mocht je hiervoor graag een geïllustreerde kaart willen, dan kun je contact met me opnemen. 

 

 

High Tea
Dit kaartje was de uitnodiging voor een high tea ter viering van oma´s 90e verjaardag.  Deze mooie leeftijd werd gevierd op een bijzondere locatie: het kasteel van Rhoon. 

 

Zowel het kasteel als de high tea komt terug op het kaartje. Daarnaast heb ik voor de binnenkant een patroon gemaakt met high tea elementen.

Verhuiskaartje

Toen dit stel ging samenwonen heeft zij als verrassing voor hem dit kaartje samen met mij bedacht. Belangrijk was dat er persoonlijke elementen uit hun relatie in de illustratie te zien zouden zijn en natuurlijk hun nieuwe woning.

 

Onder andere hun eigen knuffels heb ik in de tekening verwerkt, maar ook de monsteraplanten die ze samen hadden aangeschaft zodat ze alvast iets samen hadden voor in hun toekomstige woning. Die van haar is helemaal opgebloeid tot een volwaardige plant, die van hem was helaas al dood gegaan voordat er concrete samenwoonplannen waren. Het koppel kan humor wel waarderen, dus heb ik niet alleen de bloeiende plant, maar ook het dode stekje terug laten komen als verwijzing.

 

Met de verhuisdatum in zicht hebben zij deze illustratie gebruikt als verhuiskaart naar vrienden en familie toe.